Selena Gomez: Γίνεται αθυρόστομη για να υπερασπιστεί τους ανθρώπους που αγαπάει

Η Selena Gomez εξήγησε ότι εν μέσω της αποχής της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν «παρούσα» στην προσωπική της ζωή -και όχι μόνο- και «πιο ευτυχισμένη»

Η Selena Gomez μίλησε με ειλικρίνεια για το διάλειμμά της από τα social media και αποκάλυψε ότι ήταν το «πιο ικανοποιητικό δώρο» στον εαυτό της. 

Η 31χρονη τραγουδίστρια του «Love On», η οποία είχε αφήσει την ομάδα της να διαχειρίζεται τον λογαριασμό της εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει κάνει αρκετά διαλείμματα από την εφαρμογή λόγω «τοξικότητας» που έχει βιώσει από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

«Λοιπόν, έκανα τέσσερα χρόνια αποχή από το Instagram και άφησα την ομάδα μου να δημοσιεύει για μένα αυτά τα χρόνια», εξήγησε, σύμφωνα με το «Time». «Ένιωσα ότι ήταν το πιο ικανοποιητικό δώρο που έκανα στον εαυτό μου». 

Η Gomez πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι, ειδικά τα νέα παιδιά, θεωρούν αυτή την επικοινωνία υπέροχη, αλλά στην πραγματικότητα ο κόσμος βρίσκεται εκεί εξώ…». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Η ηθοποιός εξήγησε ότι εν μέσω της αποχής της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν «πιο παρούσα» στην προσωπική της ζωή -και όχι μόνο- και «πιο ευτυχισμένη». 

Τώρα που επέστρεψε στη διαχείριση του δικού της λογαριασμού στο Instagram, η σταρ συζήτησε γιατί μπορεί να είναι «απογοητευτικό» μερικές φορές. 

«Απλά - το βρίσκω απογοητευτικό και μετά γίνομαι λίγο αθυρόστομη και θέλω να υπερασπιστώ τους ανθρώπους που αγαπάω», παραδέχτηκε η ίδια. 

Όσον αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Selena Gomez εξέφρασε την άποψη ότι «είναι σημαντικό να κάνουμε διαλείμματα. Δεν δίνω πλέον μεγάλη σημασία. Απλά κάνω πράγματα εδώ και εκεί». 

Πηγή: skai.gr