Κλείσιμο

Τι συμβαίνει (πάλι) με τον Post Malone ;

Τελευταία, ο 27χρονος διεθνής σταρ έχει συχνά «κακές» στιγμές με αποτέλεσμα οι φανς του να ανησυχούν

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Post Malone, είναι ένας από τους διάσημους αυτή τη στιγμή  Αμερικανούς ράπερ και μουσικός παραγωγός. Στη συλλογή των βραβείων έχει  τρία American Music Awards, ένα Billboard Music Award και ένα MTV Video Music Award – χώρια οι έξι υποψηφιότητες για Grammy κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 Τον Αύγουστο του 2020, ο Malone έγινε ο πρώτος σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε τα charts του Billboard Rap Airplay και του Adult Contemporary ως κορυφαίος καλλιτέχνης όταν το "Circles" έφτασε στο νούμερο ένα του τελευταίου, με το "Rockstar" να έχει φτάσει στον πρώτο αριθμό του 2017. 

Τελευταία, ο 27χρονος σταρ έχει συχνά «κακές» στιγμές με αποτέλεσμα οι φανς του να ανησυχούν.

Αρχικά είναι πολύ αδυνατισμένος ενώ έχει δημοσίως «αλλοπρόσαλλή» συμπεριφορά. 

Τον Φεβρουάριο, σε συναυλία στο Σίδνεϊ κινούταν νευρικά, έχανε την ισορροπία του ενώ ερμήνευσε ένα κομμάτι με το πρόσωπο κολλημένο στο πάτωμα, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν για κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Τότε, οι υπεύθυνοι της περιοδείας του αλλά και ο πατέρας του έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι ο καλλιτέχνης είναι μια χαρά στην υγεία του και εντελώς «καθαρός» ενώ αρκετοί παρομοίασαν την εικόνα του με αυτή της καταπονημένης, αδυνατισμένης και ταλαιπωρημένης Amy Winehouse, λίγο πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι τον Ιούλιο του 2011. 

Ο ίδιος ο Malone έχει διαψεύσει τις φήμες περί χρήσης ουσιών - αν και στο παρελθόν είχε πρόβλημα αλκοολισμού - και έχει δηλώσει ότι έχασε τα κιλά κάνοντας δίαιτα.

Πηγή: skai.gr