Η εγκυμονούσα Blake Lively αποκάλυψε ότι ο Ryan Reynolds είναι σπιτόγατος και τρελός για την οικογένειά του

Η ηθοποιός εκφώνησε έναν συγκινητικό λόγο πριν τιμηθεί ο σύζυγός της στα 36α ετήσια βραβεία της Αμερικανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας, στο Μπέβερλι Χιλς 

Η Μπλέικ Λάιβλι επαινεί τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, που είναι οικογενειάρχης. Σε μια συγκινητική ομιλία και πριν ο ηθοποιός παραλάβει το διάσημο βραβείο της Αμερικανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας στο Λος Άντζελες, η σύζυγός του μοιράστηκε ιστορίες για την αφοσίωση του συζύγου της στην τέχνη του και την απεριόριστη αγάπη του για την οικογένειά του.

Σημειωτέον, το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη που αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά στην τέχνη της κινούμενης εικόνας. Οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σπάικ Λι, Σαρλίζ Θερόν έχουν τιμηθεί με αυτό το βραβείο τις προηγούμενες χρονιές.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει συνεισφέρει τόσα πολλά στην τέχνη του, τη φιλανθρωπία του, την ακεραιότητά του, την απαράμιλλη εργασιακή του ηθική, την αυτοσαρκαστική του ελαφρότητα», δήλωσε η ηθοποιός.

Και ο πρωταγωνιστής του «Deadpool» ξεπέρασε και τις απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής, μοιράστηκε η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του ζευγαριού.

«Είναι ικανός να είναι τα πάντα για όλους, ταυτόχρονα. Είναι ο πιο παρών άνθρωπος που θα συναντήσετε ποτέ», ανέφερε συγκινημένη. «Και ναι, δημιουργεί μαγεία στη δουλειά του, αλλά φίλε, ω φίλε, δημιουργεί μαγεία στην πραγματική του ζωή».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2012 και είναι γονείς τριών κοριτσιών.

Πηγή: skai.gr