Blake Lively: Κορμάρα πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Οι 40,8 εκατ. followers της ενθουσιάστηκαν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Blake Lively έδειξε την εκπληκτική σιλουέτα της σε φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στο Instagram. Η 35χρονη ηθοποιός του «Gossip Girl» ενθουσίασε τους θαυμαστές της φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι και ασορτί γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Η ηθοποιός, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στη δουλειά και εθεάθη στα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «It Ends With Us» φορούσε κόκκινο κραγιόν και ασορτί κόκκινο βερνίκι στα νύχια της. 

Η Blake Lively

Οι 40,8 εκατ. followers της ενθουσιάστηκαν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με έναν θαυμαστή να ρωτά: «Πώς έκανες 4 παιδιά;».

Η Blake απάντησε στο σχόλιο κάνοντας tag τον προπονητή της, Don Saladino, και γράφοντας με χιούμορ: «@lojykam @donsaladino Περίμενε. Όχι. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι ο πατέρας. Είναι απλά αυτός που με βοηθάει να χωρέσω ξανά στα (κάποια από τα) ρούχα μου μετά τη γέννα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

«Το σαγόνι μου έπεσε», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Η Serena επέστρεψε», αναφερόμενος στον διάσημο χαρακτήρα της στο «Gossip Girl», τη Serena van der Woodsen.

Η Blake έχει τέσσερα παιδιά με τον επί, σχεδόν, έντεκα χρόνια σύζυγό της, Ryan Reynolds. Η ηθοποιός επισκέφθηκε πρόσφατα τον σύζυγό της, ενώ εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας υπερηρώων «Deadpool 3» τον Ιούλιο.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Πηγή: skai.gr